Senin, 11 Februari 2013

Geguritan Bahasa Jawa

PASURYAN
Dening : VICKY ACHMAD MAULANA (9E/33)


Pasuryanmu sing bening
Tiba ing banyu mili turut kali
Ngrasakake adoh saka mata
Tanda sing gak bisa dak lalikake
Tekaning ing wayahing sepi

           Lan ngrungokake gumrisiking alang-alang
           Aku mung bisa nyawang
           Aku mung bisa mikir
           Pasuryanmu sing kagawa banyu mili turut kali
           Nganti kutha padha muput ing bengi

2 komentar:

  1. Bahasanya ku suka...

    BalasHapus
    Balasan
    1. makasi atas sanjungannya... (padahal baru belajar bikin)

      Hapus

Add Me On Your Facebook
Join My Grup !!!!